post

Vim ro:Traduceri

Contents

Suedeză

Mikael Jacobsson (leochingkwake-at-gmail-dot-com) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba suedeză, traducerea este în desfăşurare şi se găseşte la http://leochingkwake.se/wiki/index.php/Byte_of_Vim .

Chineză tradiţională

Yeh, Shih-You (sau Yesyo) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba chineză tradiţională. Traducerea este în desfăşurare şi începe cu capitolul “Vim zh-tw“.

Rusă

Vitalij Naumov (sau hbvit7) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba rusă. Traducerea este în desfăşurare şi începe cu capitolul “Vim_ru“.

Chineză simplificată

Allen Lee (sau Allenlz) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba chineză simplificată. Traducerea este în desfăşurare şi începe cu capitolul “Vim zh-cn“.

Franceză

David Lacerte (sau SolarBear) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba franceză. Traducerea este în desfăşurare şi începe cu “Vim_fr“.

Română

Geo POP (sau geopop65) s-a oferit voluntar la traducerea acestei cărţi în limba română. Traducerea este în desfăşurare şi începe cu “Cuprins“.

Advertisements